BT EĞİTİM/MORTEN, DELOİTTE TEKNOLOJİ FAST 50 2016 PROGRAMINDA TÜRKİYE’NİN EN HIZLI BÜYÜYEN KURULUŞLARI ARASINA GİRDİ

15’inci yılımızda Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdik.

8 Kasım 2016, İstanbul – BT Eğitim/MORTEN, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü, prestijli Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2016 Programı’nda yer aldı. Kuruluşların 2012-2015 yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye göre programda yer almaya hak kazanıyor.

BT Eğitim/MORTEN CEO’su Bülent Morten, şirketin 2012-2015 yılları arasında cirosunda kaydettiği muazzam büyümenin ardında 15 yıllık sektör deneyimlerinin yattığını belirtti. Bülent Morten sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yıl ilk defa başvurduğumuz bu prestijli araştırmada ilk 50 arasına girmek bizim için büyük bir övünç kaynağı. 15 yıldır teknolojideki tüm yenilikleri hızla hizmetlerimize adapte ediyoruz. Hizmet verdiğimiz şirketlerin en hızlı ve sorunsuz bir şekilde tüm teknolojik altyapı ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bilgi ve deneyimimizin böyle başarılarla karşılaşması ise gelecek planlarımız için büyük bir motivasyon. Bu başarıda emeği olan tüm çalışkan MORTEN ekibini tebrik ediyorum.”

MORTEN’in başarısı ile ilgili yorum yapan Deloitte Türkiye Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Endüstrisi Lideri Tolga Yaveroğlu şunları söyledi: “Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’na girmek, bir şirketin son dört yılda istisnai bir büyüme ile sonuçlanan bir vizyonu olduğunun kanıtıdır. BT Eğitim/MORTEN üst yönetim ekibi büyüme için gereken niteliklere sahip. Deloitte Türkiye olarak bu başarılarından ötürü kendilerini kutlarız.”

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2016 Programı’na katılmak isteyen şirketlerin 2012 yılında en az 50.000 Euro, 2015 yılında ise en az 800.000 Euro net satış geliri elde etmiş olmaları, merkezlerinin Türkiye’de bulunması ve bir “teknoloji şirketi” olması gerekiyor. Programda, faaliyet gelirlerinin önemli kısmını sağladığı bir teknolojiye sahip olan ya da gelirlerinin önemli bir bölümünü teknoloji araştırma ve geliştirme çalışmalarına ayıran firmalar, “teknoloji şirketi” olarak tanımlanıyor. Diğer şirketlere ait bir teknolojiyi farklı bir şekilde kullananlar ise bu başlık altında değerlendirilmiyor.

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki Deloitte Teknoloji Fast 50 programlarında sıralamaya giren firmalar, EMEA’nın en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA Programı’na girmeye de otomatik olarak hak kazanıyor. Deloitte’un Teknoloji Fast 50 veya Teknoloji Fast 500 programları hakkında daha fazla bilgi için http://fast50.deloitte.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

# # #

 

BT Eğitim/MORTEN Hakkında

Tam 15 yıldır Türkiye’nin lider Cisco İş Ortağı olarak tanınan BT Eğitim/MORTEN, Cisco teknolojileri alanındaki danışmanlık, eğitim, teknik destek, satış öncesi ve sonrası hizmetleriyle Türkiye’nin ve dünyanın lider şirketlerinin iletişim, veri merkezi ve güvenlik altyapılarına imza atıyor. Yetkili Cisco Premier Partner ve  Cisco İş Ortağı olan MORTEN, teknoloji alanında günümüzün en önemli yatırımı olan güvenlik ve bulut alanlarında, en yüksek teknik yetkinlik olan Authorized Technology Provider'a (ATP) ulaşmıştır.

Şirketimiz, Cisco Application Centric Infratructure (ACI), Cisco Identity Services Engine (ISE) ve Cisco Telepresence Video Advanced teknolojilerinde ATP olarak hizmet vermektedir. BT Eğitim/MORTEN, ayrıca 2015 yılında Enterprise, Collaboration ve Data Center alanlarında eğitim hizmetlerini de geliştirmiştir.

Türkiye’deki kamu kurumlarının yüzde 60’tan fazlasının ve Türkiye’nin ilk 500 şirketinin yüzde 70’e yakınının bilgi teknolojileri altyapı kurulumlarını sağlayan ve eğitimlerini veren şirketimiz, bu hizmetlerini kuruma özel olarak geliştirdiği yazılım çözümleriyle de tamamlamaktadır.

BT Eğitim/MORTEN, Cisco ile yürüttüğü iş ortaklıklarının yanında Microsoft, F5 Networks, Zoom CallRec, Jabra, Ekahau ve SUSE Linux markalarının da yetkili destek ve eğitim merkezidir.

Şirketimiz, kurulduğu günden bu yana global (2016 Cisco Indirect Learning Partner of the Year Award, Cisco EMEAR Acceleration Award Indirect Award) ve yerel çapta pek çok ödülle onurlandırılmıştır.

BT Eğitim’in “İlkler ve Enleri”:

  • Türkiye’nin en yüksek global ödüllerle onurlandırılan ilk Cisco Eğitim İş Ortağı (2016 Indirect Learning Partner of the Year Award, EMEAR Acceleration Award Indirect Award)
  • Türkiye’nin ilk Cisco ACI için seçilen “Yetkili İş Ortağı”
  • Türkiye’nin ilk ACI Eğitimi
  • Türkiye’nin ilk CCIE Data Center Eğitimi
  • Türkiye’nin ilk Kadın Cisco Eğitmeni (CCSI, Zeynep Pulat)
  • Türkiye’nin ilk CCIE Data Center sertifikalı eğitmeni (Aşkın Çakır)
  • EMEAR bölgesinin “En İyi Eğitmenleri” (Cumhur Kızıları, Aşkın Çakır)
  • Türkiye’nin en büyük CCIE (10 kişi) ve CCSI sertifikalı kadrosu (15 kişi)
  • Türkiye’nin en çok CCIE sertifikası çıkartan CCIE eğitimi (81 kişi)

 

Deloitte Türkiye hakkında

Deloitte; İngiltere mevzuatına göre kurulmuş olan Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”) şirketini, üye firma ağındaki şirketlerden ve ilişkili tüzel kişiliklerden bir veya birden fazlasını ifade etmektedir. DTTL ve üye firmalarının her biri ayrı ve bağımsız birer tüzel kişiliktir. DTTL (“Deloitte Global” olarak da anılmaktadır) müşterilere hizmet sunmamaktadır. Global üye firma ağımızla ilgili daha fazla bilgi almak için www.deloitte.com/about adresini ziyaret ediniz.

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk yönetimi, vergi ve ilgili alanlarda, birçok farklı endüstride faaliyet gösteren özel ve kamu sektörü müşterilerine hizmet sunmaktadır. Deloitte her beş Fortune Global 500® şirketinden dördüne hizmet verirken, dünya çapında farklı bölgelerde 150’den fazla ülkede yer alan global üye firma ağı ile, müşterilerinin iş dünyasında karşılaştıkları zorlukları aşmalarına destek olmak ve başarılarına katkıda bulunmak amacıyla dünya standartlarında yüksek kalitede hizmetler sunmaktadır. Deloitte’un 225.000’i aşan uzman kadrosunun iz bırakan bir etkiyi nasıl yarattığı konusunda daha fazla bilgi almak için Facebook, LinkedIn ya da Twitter sayfalarımızı takip ediniz.

Bu belgede yer alan bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır ve Deloitte Touche Tohmatsu Limited, onun üye firmaları veya ilişkili kuruluşları (birlikte, “Deloitte Network” olarak anılacaktır) tarafından profesyonel bağlamda herhangi bir tavsiye veya hizmet sunmayı amaçlamamaktadır. Şirketinizi, işinizi, finansmanınızı ya da mali durumunuzu etkileyecek herhangi bir karar ya da aksiyon almadan, yetkin bir profesyonel uzmana danışın. Deloitte Network bünyesinde bulunan hiçbir kuruluş, bu belgede yer alan bilgilerin üçüncü kişiler tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir. 

Randevu ve bilgi talebi için : 0850 755 02 83