Maslak Mah. Ahi Evran Caddesi Polaris Plaza Kat:10 34485 Sarıyer/İstanbul
iletisim@btegitim.com +90 (212) 274 69 98

BASIN BÜLTENLERİ

İstanbul – 29 Mayıs 2014 – Türkiye’nin lider Cisco Eğitim İş Ortağı olan BT Eğitim, Nisan ayında aldığı EMEAR bölgesindeki ödülün ardından, 9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Cisco® İş Ortakları Zirvesi’nden de ödülle döndüğünü duyurdu. Ödül, Cisco’nun bu yıl Antalya Carya Regnum Hotel’da gerçekleştirdiği yıllık iş ortakları konferansında düzenlenen ödül töreniyle sunuldu.   Örnek kanal iş ortaklarının ödüllendirildiği Küresel İş Ortakları Zirve (Partner Summit Global) ödülleri, sınıfının en iyisi iş uygulamalarını tanımak ve bunları sektöre model olarak sunmak amacıyla düzenleniyor. Ödüller, şirketlerin yenilikçi çalışmaları, uygulamadaki başarıları, özgün programları ile problem çözme ve satıştaki yaklaşımları değerlendirilerek veriliyor.   Cisco Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Işıl Hasdemir
İstanbul – 14 Nisan 2014 – Türkiye’nin lider Cisco Eğitim İş Ortağı olan BT Eğitim, Cisco’nun Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Rusya’yı kapsayan EMEAR Bölgesi’nde Yılın Eğitim Kurumu seçildi. BT Eğitim, bu yıl 23 Mart 2014 tarihinde Las Vegas’ta gerçekleştirilen Global Eğitim İş Ortağı Konferansı’nda (Global Learning Partner Conference), EMEAR Bölgesi’nin Cisco Acceleration Award Indirect 2014 ödülüne layık görüldü.   Cisco Eğitim İş Ortağı Ödülleri, sınıfının en iyisi iş uygulamalarını tanıtan ve bunları sektörde bir model olarak uygulayan örnek Eğitim İş Ortaklarını ve Kurumsal Eğitim İş Ortaklarını takdir etmek amacıyla tasarlandı. Değerlendirme yapılırken göz önünde bulundurulan alanlar arasında Cisco ve diğer Eğitim İş Ortaklar
Zorlu bir sınav süreci sonunda beş yeni Cisco eğitmenini bilişim sektörüne kazandıran BT Eğitim, bu başarılı isimlerden Zeynep Pulat’ın Türkiye’nin ilk kadın CCSI’ı (Certified Cisco Systems Instructor) olduğunu duyurdu. Bilişim sektörünü bir ilkle buluşturan BT Eğitim, Cisco eğitmen kadrosunu da 18’e çıkartarak, EMEAR bölgesindeki en büyük Cisco Eğitim İş Ortakları arasına girdi.   14 Ekim 2014, İstanbul – Türkiye’de ilk 500 şirketin yüzde 70’e yakınının BT altyapı kurulum ve eğitimlerini sağlayan BT Eğitim, bilişim sektöründe bir ilke imza attı. BT Eğitim’in deneyimli danışman ekibinden beş kişi, zorlu sınav maratonunda ipi başarıyla göğüsleyerek Türkiye’nin en yeni Cisco eğitmeni oldu. Bu beş yeni eğitme
Cisco Organizasyonu Cumhur Kızıları’ya Emanet   Türkiye’de ilk 500 şirketin yüzde 70’e yakınının BT altyapı kurulum ve eğitimlerini sağlayan BT Eğitim, büyüyen organizasyonunda  stratejik bir değişikliğe gitti. Şirketin başına Genel Müdür Yardımcısı olarak, sektörün tecrübeli isimlerinden Cumhur Kızıları getirildi. Kariyerinin başlarında Türkiye’nin ilk hosting şirketlerinden birini kuran Kızıları, iş yaşamı boyunca önde gelen teknoloji şirketlerinde çeşitli teknik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Kızıları, son olarak BT Eğitim’de Kıdemli Müdürlük görevini yürütüyordu.   26 Ağustos 2014, İstanbul – Türkiye’nin lider Cisco Eğitim İş Ortağı olan BT Eğitim, büyüyen iş hacmine paralel olarak organizasyon yapısında da köklü bir değişikliğe gitti. Yenilenen ve büyüyen yeni organizasyonun başına Gene
Teknoloji eğitimi ve danışmanlığı alanında Türkiye’nin lider isimlerinden BT Eğitim, yılın önde gelen bilişim projelerinin altyapı çalışmaları ve eğitimlerinde gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle Yılın Eğitim İş Ortağı oldu.   28 Mayıs 2015, İstanbul – Türkiye’de ilk 500 şirketin yüzde 70’e yakınının BT altyapı kurulum ve eğitim hizmetlerini sağlayan BT Eğitim, bu yıl da en iyi seçilerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 8-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleştirilen Cisco Türkiye İş Ortakları Zirvesi’nde Cisco 2014 Mali yılı çerçevesinde başarılı iş ortakları ödüllendirildi. Bu ödüller kapsamında “Yılın Yetkili Eğitim İş Ortağı” alanında yaptığı katkılar sebebiyle BT Eğitim de ödül aldı.   Yıl boyunca başarılı çalışmaları ile dikkat çeke
Teknoloji alanında eğitim veren kurumlar “en iyi” olmak için birbiriyle yarışmaya devam ediyor. Bu şirketlerden BT Eğitim de hizmet sunduğu şirketlerin en son teknolojilerden faydalanabilmesi için yatırımlarını sürdürüyor. Bu yatırımlarla Türkiye’deki Cisco eğitim deneyiminde çıtayı yükselten BT Eğitim, yakın gelecekteki bilişim yatırımlarının başrolünde yer alması beklenen ACI teknolojisinin de Türkiye’deki ilk Yetkili Teknoloji İş Ortağı oldu.   10 Haziran 2015, İstanbul – Geçen sene EMEAR bölgesinin “Yılın Eğitim İş Ortağı” seçilen BT Eğitim, bir yandan ülkemizin önde gelen bilişim projelerinde gösterdiği başarılar dolayısıyla yine “Yılın En İyisi” seçilirken, bir yandan da ödüllerin verdiği motivasyonla Türkiye’de ilklere imza atmaya devam ediyor.   Cisco eğitimlerine sınıf atlattı “B
15’inci yılımızda Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdik. 8 Kasım 2016, İstanbul – BT Eğitim/MORTEN, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü, prestijli Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2016 Programı’nda yer aldı. Kuruluşların 2012-2015 yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye göre programda yer almaya hak kazanıyor. BT Eğitim/MORTEN CEO’su Bülent Morten, şirketin 2012-2015 yılları arasında cirosunda kaydettiği muazzam büyümenin ardında 15 yıllık sektör deneyimlerinin yattığını belirtti. Bülent Morten sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yıl ilk defa başvurduğumuz bu prestijli araştırmada ilk 50 arasına girmek bizim için büyük bir övünç kaynağı. 15 yıldır teknolojideki tüm yenilikleri hızla hizmetlerimize adapt

TAKİP ET
ADRES
Maslak Mah. Ahi Evran Caddesi Polaris Plaza Kat:10 34485 Sarıyer/İstanbul
Eskişehir Yolu 7.Km Mustafa Kemal Mah. 2123. Sok No:2-D Cepa Ofis Kule Kat: 5 Daire:504 Çankaya/Ankara

BT EĞİTİM ® bir Morten Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. markasıdır.

YETKİLİ CISCO EĞİTİM MERKEZİ
Real Time Analytics